You. the Youth project

by | Aug 19, 2020 | blog | 0 comments

După jumătatea anului acesta spun așa: am avut parte de un 2019 nebun, efervescent, neapreciat pe alocuri, iar 2020 a venit ca o avalanșă peste noi.
Poate ca un semnal de alarmă, poate ca o palmă zdravănă, poate cu scopul de a ne reseta valorile și crezurile, atitudinea.
Mulți am căzut, dar ne-am ridicat rapid, ne-am adaptat și am continuat să facem lucrurile în care credem cu tărie. E ciudat dar dacă e noua normalitate ( temporară sau nu), să fie, dar să facem să fie bine.
Mă cunoașteți, nu spun da niciodată unui proiect în care nu cred, nu mă implic nici măcar cu o postare, pentru că nu ar fi corect și nu aș fi eu, dacă aș face altfel.
Proiectul You. The Youth Project este fantastic, este complex, oferă suport și orientare profesională tinerilor și adolescenților din România și prin YOU am pus la dispoziție prima linie de consiliere psihologică pentru tineri: 0800070YOU, apelabilă național. De partea cealaltă a telefonului avem alături mulți psihologi voluntari, oameni extraordinari, profesioniști adevărați și pasionați de munca lor.
Da, aici fac PR & Comunicare, dar din nou, aș fi eu fără evenimente, dacă nu le-aș gândi, savura, dacă nu m-aș încărca cu energia lor?
Nu!
Chiar dacă sunt în on-line, sunt necesare, utile, pline de informații de care tinerii au nevoie, pentru că îndrumarea corectă, variantele, opțiunile și trecerea lor prin filtrul gândirii, sunt piatră de temelie în viața. Dar nu poți filtra informații dacă nu le ai, nu?
Îndrumați-vă adolescenții către noi, e imposibil să nu găsească un workshop util, interesant, un articol de suflet, care să le faca bine.
Și mai mult, nu știm cine are nevoie de susținere, pentru că depresia este “invizibilă” și este, încă, un subiect tabu.
Eforturile sunt mari, e nevoie de implicare și știu că e greu, e greu pentru toți, dar nu pot încheia fără să vă spun că e nevoie de susținere pentru activitatea call center-ului si dacă vă gândiți unde să trimiteți 2 euro/ lună, vă rog să o faceți aici.
8836 cu textul viitor.
Vă îmbrățișez cu drag și vă doresc ce îmi doresc și mie: Să fim bine!