Timpul trece oricum, dar nu-l lăsa să treacă în defavoarea ta. Ai grijă de tine, de bunurile tale, de afacerea ta sș de cei dragi. Oricat de clișeic ar putea suna, o asigurare te poate ajuta in anumite momente dificile ale vieții.
Fie că ai nevoie de o asigurare obligatorie sau de o asigurare facultativă, eu și colegii mei te putem sfătui și îndruma astfel incât tu să găsești cea mai buna variantă. În plus, vei fi înștiințat de fiecare dată înainte de expirarea asigurărilor în vigoare.

 

Lucrăm in domeniul asigurarilor de 14 ani și în tot acest timp am colaborat atât cu persoane fizice cât și cu persoane juridice. Personal, am întâmpinat alături de clienții mei daune simple, haioase, dramatice, pe scurt – de tot felul. Însă, ce trebuie să reții tu este faptul că voi rămane alături de tine și după încheierea politei de asigurare, deoarece colaborarea noastra nu se opreste dupa emiterea ei și efectuarea plății. Nu, de abia atunci începe.

 RCA
CASCO
Asigurari pentru imobile
Garanții
Asigurări de bună execuție
Malpraxis
Travel
Cargo
CMR
Asigurari Clădiri și bunuri
Sănătate
Asigurări Agricole

Orice asigurare ai nevoie, găsești la noi. Suntem aici pentru tine.

e-mail:
asigurari@balosconsulting.ro
Telefon contact:
0729.933.367 – Mădălina Frîncu
0745.687.688 – Marilena Baloș

 

Balos Consulting Srl
Colaborator PSG Insurance Broker
www.psgasigurari.ro

PSG INSURANCE BROKER Autorizat de Comisia de Supraveghere a AsigurarilorAutorizatie de functionare nr. 217/23/04.2002Nr. si data inmatricularii in registrul brokerilor de asigurare: RBK-113În conformitate cu Regulamentul general al Uniunii Europene privind protecția datelor 2016/679, “GDPR”, S.C PSG Insurance Broker S.R.L., Operator de date cu caracter personal nr. 11420, înscrisă în registrul de evidență a prelucrării datelor cu caracter personal al Autorității Naționale de Supraveghere și  Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal, administrează în condiții de siguranță și numai pentru scopurile declarate, datele cu caracter personal care sunt furnizate de dumnevoastră prin intermediul formularelor sau e-mail-urilor.

 

* Va informam ca pentru procesarea datelor si pentru a putea derula colaborarea conform prevederilor legale este necesar sa ajutati cu semnarea mandatului de Brokeraj cat si a acordului de prelucrare a datelor. In cazul in care nu puteti printa doumentele, este suficient sa ne trimiteti un email unde sa transmiteti ca sunteti de acord cu prelucrarea datelor.