25 noiembrie 2021. Ce seară minunată 
În seara aceasta, Gustă cu atenție. Bucură-te de moment. a primit Silver Award for Excellence în categoria Corporate Social Responsibility la Romanian PR Award
Sunt recunoascătoare, fericită, entuziasmată, emoționata. Gustă cu atenție este un proiect educațional complex, extraordinar de util, care aduce nu doar pace în relația cu alimentația, aduce pacea și echilibrul atât de necesare în relația cu corpul nostru și cu partea emoțională.
Pentru mine, să fiu Ambasadorul proiectului, persoana care duce mesajul mai departe și cea care participă la tot ceea ce înseamnă acest proiect incredibil, este o onoare și o bucurie fantastică.
Tinerii au nevoie să fie ascultați, iși doresc asta, la fel cum își doresc să primească informații și îndrumare.
Este perfect în regulă să ne fie poftă de ceva bun, să mâncăm fără mustrări de conștiință, să servim gustările care ne fac poftă și pe care ni le dorim, atâta timp cât facem asta în cunoștiință de cauză.
Iar Gustă cu atenție este despre stabilirea unei relații sănătoase cu mâncarea, relație pe care o vom avea pe tot parcursul vieții și care poate fi frumoasă și sănătoasă.

Corporate Social Responsibility!
Golden Award for Excellence
Lidl Romania & Golin, Sunday Morning:
Silver Award For Excellence
Coca-Cola HBC Romania & McCann PR Romania: I work again
Dr. Max & Asociația Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor & Ogilvy Romania – Close to People
Mondelez România & Asociația Sută la Sută Românesc & PRAIS Corporate Communications: Mindful snacking. Enjoy the moment!

Sunt recunoscătoare!

Să fim bine!
M.F.B