Nu pot aștepta până sunt gata pozele oficiale, chiar nu pot. Ieri a fost o zi EXTRAORDINARĂ. Atâta emoție și veselie nu am mai trăit de ceva vreme.
Un proiect lansat într-un context nefavorabil, în plină pandemie, în on-line, dar cu o semnificație imensă, cu potențial și plin de informație, are contur, are esență, are valoare pentru România.
                                                     
                                                                       
Workshop-uri despre nutriție și emoții susținute de Dr. Laura Davidescu, medic specialist cu competențe în Nutriție și consilier Metabolic Balance, Pshiholog Iulia Avădanii, sfaturi și voie bună oferite de actorul Cosmin Natanticu, un jurnal de creativitate postat zilnic, timp de 21 de zile, de către creatorul de conținut Anca Ghinea- fondator Kreatoria. Așa putem sumariza pe scurt ultimele luni.
Carusel de emoții, energie pozitivă, multe, multe informații și ecrane de zoom pline de tinerețe. Tinerii sunt frumoși și speciali, dornici de informație, sunt curioși și merită acces la informații curate, avizate, de calitate.
Valorile care pun umărul la dezvoltarea României sunt: educarea și informarea, ele fiind baza proiectelor conturate la Asociația Suta la Suta Romanesc
Mulțumiri mii merg către Autoritatea Națională de protecție a Consumatorului și către cele 5 licee care au zis DA și ne sunt parteneri în acest proiect extraordinar.
Gustă cu atenție. Bucură-te de moment. este pentru generațiile superbe care vin din spate, dar și pentru noi, adulții, cei care le ghidăm pașii.
                                                                                 
 Ne dorim să schimbăm în bine alimentația adolescenților, învatandu-i să citeasca corect etichetele alimentelor, ce înseamnă porții corecte, cum să mănâci fără sentimentul de vină, fără vinovăție și mai ales cum să fii sănătos.                                                                                                
Ieri, a fost o altă etapă a proiectului, etapa de premiere. Ieri a fost despre premii înmânate, copii fericiți și multe feedback-uri adunate de la elevi.
O zi în care am simțit o bucurie imensă în cadrul fiecărei festivități de premiere, iar asta se datorează mentorilor dedicați, profesorilor minunați și copiilor care luminează fiecare încăpere în care se află.
Ieri ne-au primit cu brațele deschise dascălii dedicați de la Liceul Teoretic Dante Alighieri și de la Colegiul Național Ion Creangă.
                             
Luni intrăm cu aceleași emoții, pentru festivitatea de premiere, la Liceul Național Decebal.
Abia aștept!
 
Să fim bine!
M.F.B

*Articolul face parte din campania Gustă cu atenție. Bucură-te de moment proiect pilot organizat de Asociația Sută la Sută Românesc, în parteneriat cu ANPC și 5 licee, cu sprijinul Mondelez International- lider în piața globală a gustărilor.