Poartă-mă in Poveste

by | Jul 2, 2018 | interviuri | 0 comments

  Să vă povestesc despre ziua de duminică si despre cum au petrecut dimineața câțiva împătimiți ai cititului, care au participat la Flashmob-ul: Poartă-mă in Poveste; o altă inițiativă minunată, spun eu, a Asociației Work at home Moms Romania

WAHM ROMANIA

Am susținut lectura in spații publice si educația prin cultură! De ce? Pentru că avem nevoie. Cu toții. Și tu, și eu si copiii noștri. Mai ales cei mici. Îți aduci aminte ce frumos era in copilărie, atunci cand puteai fi orice iti doreai?
Pășeai pe tărâmul magic, in țara basmelor, călăreai pe un nor pufos, te luptai cu dragonii sau erai un polițist curajos ce salva lumea de răufăcători?
Eu imi amintesc, și o fac mereu cu mare drag.
Datorită poveștilor pe care Mama mi le citea de câte ori avea ocazia, am trecut prin atâtea “lumi” incat spun cu mana pe inimă că le ador.

Ce mi-aș mai fi dorit duminică, pe 1 iulie, in cadrul flashmob-ului ?!

Mai multă deschidere din partea trecătorilor. Am constatat, cu ușoară tristețe, ca lumea este totuși reticentă. Nu primește inițiativele acestea cu deschiderea pe care ne-am dori-o. Dar putem lucra, împreună, la asta. Te alaturi si tu?! Au făcut-o si alții la prima ediție, si tare fain a fost, le-a plăcut mult!

Trebuie sa mai spun ca turiștii străini au fost incantați de inițiativa; au apreciat mult , au răsfoit cartile, au cerut informații. Nu mă mir! Am avut cărti minunate!

Scriitori români, povești scrise cu suflet si pasiune.
Lectură sănătoasă!

Dacă si tu vrei să te implici si să contribui la aceste inițiative culturale, te asteptăm cu mare drag, alături de noi!

Va las mai jos si filmuletul realizat de minunata mea prietena, Ioana Iacob.

Sigur o sa va inspire.