Femeile au nevoie să simtă că sunt importante, că ele contează.
Pare atât de complicat uneori, dar realitatea e atât de simplă! Sunt prea puține cele care vor luna de pe cer și mult prea multe cele care vor aproape nimic, ca să ofere tot.

Dar, cum să spun în cuvinte puține și simple?
Măi barbate, tu fii acolo! E musai să fii!
Fluturii din stomac dispar rapid, așteptarea unui apel, a unui mesaj, dorința de a răbda și a vedea ce se întâmplă, toate, absolut toate se transformă în nimic.
Daca ești însurat cu ea e și mai bine, nu de alta, dar știi că e acolo, acasă; însa nu uita că o casă are nevoie de minim doi ca să se fie cămin.
Ce vreau, de fapt, să spun e că nu contează daca sunteți prieteni, iubiți sau dacă sunteți căsătoriți, una peste alta, femeile au nevoie de același lucru, de partener.
Sunt total de acord cu momentele în care fiecare simte nevoia să fie singur, dar la fel ca în cazul bătăliilor, trebuie să știi să le alegi.
Egoismul nu are ce căuta în cuplu, e moartea oricărui sentiment, puternic sau nu.
Suntem în secolul în care prea multe relații mor chiar din fașă, iar asta se întâmplă doar pentru că nu ne asumăm nimic.
Căutam vinovați, dar refuzăm să acceptăm că mare parte din vină e a noastră.
Aud foarte des despre înșelat și, legat de asta, vă rog, nu spuneți că a apărut a treia  persoană și că, din cauza asta, viața e un dezastru.
A treia persoană NU intră niciodată dacă nu are pe unde. Si dacă a avut loc, iarta-mă, ceva nu funcționa de mult, doar ca refuzul nostru de a confirma realitatea, ne lovește când ne asteptăm mai puțin.
Evident că nu toate relațiile se încheie din cauza asta, însă, de obicei, e scuza perfectă ca să putem fugi de greșeli.

O relație de o lună, două, de zece ani sau 20 va avea același final daca nu ți-o asumi și dacă niciunul dintre parteneri nu este acolo unde trebuie, când trebuie.
Unele lucruri se repară, altele se îmbunătațesc, lucrezi și faci, pentru că doar dragostea nu e suficientă. Sau este, dar temporar.
Mă întreb câți intră într-o relație știind că vine “la pachet” cu anumite compromisuri?
Evident că nu doar cu ele, dar atunci când le conștientizezi și știi că sunt “la pachet”, devii înțelegător, oferi necondiționat, nu aștepți să primești, fără ca tu să fi dat, înainte, ce ai mai bun și, mai presus de toate, să îți oferi timpul, pentru că timpul este neprețuit.
Așa că uitați-vă la un film, faceți curat, mergeți în parc, ieșiți în club, mergeți în excursii (apropo de excursii, e dovedit că cele mai longevive și fericite cupluri sunt cele care călătoresc mult), îmbrățiseaz-o, sărut-o, plimbați-vă în ploaie, spune-i că e frumoasă.
Nu vei înceta sa fii barbat, dar cu siguranță vei fi iubit.
Trimiteți-vă mesaje caraghioase sau frumoase, fără rușine, fără teama de ridicol. Ridicolul acesta e în mintea noastră, e o barieră pe care noi o creăm.
Atâta timp cât ești fericit, nu vei fi ridicol. Poate doar în fata celor care nu sunt fericiți, dar ei nu contează, pentru ca, în final, fericirea e acasă.

Acum întrebarea este: tu ce ai făcut ultima dată ca să fie bine și să fii fericit? Ai făcut atunci când trebuia?
Dacă nu, e în regula și de acum, dar obligatoriu ține minte, învață!