Știu ca repet dar e absolut necesar să fac asta, pentru că dacă vrei sa oferi un cadou inspirat, cu siguranță o sa il gasesti la o mămică pasionată de frumos si de calitate.
In cadrul Comunitatii WAHM ROMANIA , comunitate dedicata susținerii profesionale a Mamelor, descoperim constant Mame care ne inspira. Fie ca vorbim de handmade, fie ca avem nevoie de un Serviciu( Contabilitate, IT, SEO, Marketing) aici cunoastem Mame care lucrează cu pasiune, care lucrează din suflet si evident că rezultatul final nu are cum să fie altul decat minunat.
 
 Am intalnit-o pe Andra Tudor, mamica din spatele proiectului de succes Didi Craft.

In domeniul ei există multe alte mămici care lucreaza cu fetrul și am vrut să aflăm cum reușește ea să facă diferența și să fie in top; pentru că este și dacă nu ați descoperit-o încă, vă invit să o faceți.

   Salut. Poveste-ne putin despre tine, mamica din spatele proiectului de success Didi Craft si cum ai pus bazele acestuia.

              Salut si bine te-am gasit. Didi Craft a luat naștere in anul 2015, in timp ce mă aflam in concediul de creștere a copilului. După ce am născut-o pe Diana, am descoperit aceste cărți pe Youtube si m-au fascinat. Erau atât de frumoase, colorate si de educative, încât m-am decis să-i cumpăr Dianei una.
Deși nu știam cum se numesc sau din ce sunt confecționate (habar nu aveam că sunt lucrate handmade), am reușit să găsesc o astfel de cărticică pe Ebay, dar prețul îmi depășea cu mult bugetul alocat. In acel moment, m-am apucat sa confecționez „Cartea lui Didi”.
Inca de la început am crezut că este o pasiune trecătoare, dar, pe măsură ce lucram, imi doream tot mai mult să evoluez, să fiu cea mai bună în domeniul meu. Aproape un an de zile am lucrat acasă, apoi mi-am amenajat un mic atelier.

38799374_1821897961237199_3002411813280153600_n

Sunt fascinata de calitatea produselor si finetea cu care le realizezi. E un aspect la care tii mult, asa este?

Țin foarte, foarte mult la calitate. Toți clienții mei au garanție pe viață la retușul produselor. Daca ceva se strică, oricand, retusul si transportul sunt gratuite. Folosesc materiale calitative, pe care le testez înainte să lucrez cu ele.

38800239_268762177284115_5523539194917421056_n

Cum te promovezi? Ne spui 1 secret marca Didi craft?

     Vă spun!  Secretul meu este promovarea organică si răbdarea pentru acest lucru. Mă promovez pe facebook si pe instagram, dar, cea mai buna promovare a mea (gratuită, de altfel) este RECOMANDAREA produselor mele de catre oamenii mulțumiți.

 Ai foarte multi admiratori. Cum ai ajuns la performanta asta si mai ales cum mentii activ interesul clientilor intr-un domeniu in care sunt multe mame active

Am o legătură foarte frumoasă cu clienții mei. Cu foarte mulți am ramas in relații extraordinare. Vorbim despre orice, ii sfătuiesc, le cer poze cu copiii, ba chiar le dau numarul meu personal de telefon si vorbim despre ce vor ei. Nu îi oblig niciodată să mă recomande, o fac din placere si le mulțumesc din suflet pentru acest lucru.
Împreună cu fetele din echipa „Quiet Book Romania” avem un proiect destinat copiilor cu nevoi speciale. Donam pagini educative centrelor care se ocupă de astfel de cazuri si le realizam in functie de problemele cu care acești micuți se confruntă.

38769169_2020709988069162_4800276451846782976_n

 Esti mereu inconjurata de familie! Ei te inspira, te sustin?

              Sunt intotdeauna înconjurată de familie. Soțul meu este cel care m-a sprijinit încă de la inceput si mi-a spus să pornesc pe acest drum. Mă susține și mă încurajează zilnic. Am avut multe momente in care am vrut să renunț, dar, datorită lui, m-am redresat si am continuat. Este cel mai bun prieten al meu din toate punctele de vedere.38776663_424271998062273_3433029675373297664_n

 Prin ce se diferentiaza Didi Craft de ceilalti?

         Sincer, nu știu. Caut întotdeauna lucruri care mă împing să-mi depășesc limitele, iar Didi Craft a aparut in viata mea intr-un moment in care aveam mare nevoie de activitate. In viața, nu poți evolua daca nu riști și dacă nu îți depasesti acele limite despre care vorbeam mai sus.

 Iti mai amintesti prima comanda?
Cum să nu! Și acum vorbesc cu Florentina despre ea. 😃

 

– Ce iti doreai sa devii in copilarie?

  Voiam sa-mi deschid o scoala de dans si coregrafie. Am fost majoreta o mica perioada de timp si mi-a placut enorm sa dansez. Cred ca si acum mai exista in mine o particica ce isi doreste sa danseze.

Nu, nu am visat niciodata sa fac carti pentru copii. 😃

Cu toate astea Andra Tudor de la Didi Craft este magică și lucreaza minunat. O găsiți aici. DIDI CRAFT