Select Page

Este omul care are mereu o vorbă bună de spus. Împrăștie zâmbete si voie bună.

Vă invit să pășim împreună cu Cristina Antonica   pe tărâmul magic al

Editurii- Creanga Fermecata

     – Cand ai pus bazele proiectului?
In 2012, pe cand eram însărcinată cu al doilea nostru copil, Tania. Nu a fost ideea mea, ci am zis DA unui impuls, natural, venit din interior. Aceasta chemare a fost răspuns la o intrebare arzătoare pentru mine, atunci: ce am de dăruit Lumii in care trăiesc?

    – Un nume care inspiră. De ce Creanga Fermecata?
Numele Editurii vine de la Creanga De Aur, simbol pentru lumina interioară a fiecarui Om, o lumină magică ce ne permite sa trăim permanent in Adevar.
    – Ce valori promovezi? Dar autori? povesteste-mi putin.
Din cuptorul nostru de litere ies cărți 100% romanesti. Toate au o caracteristică aparte: se adresează sufletului, spiritului si pun baze solide pentru asimilarea in ritm propriu a unor adevăruri universale: Bine, Frumos, Adevar, Iubire. In cărțile noastre găsiți multe povesti cu tâlc, minunat ilustrate intr-o tehnica aparte. Beneficiile ilustrațiilor fără contur sunt crearea spațiului nelimitat pentru exprimarea creativității si imaginației, crearea unui timp potrivit pentru discuții libere. Cărțile adresate adulților vin cu multe activități practice, riguros testate inainte în ani intregi de cercetări si aprofundari ale autoarei, Ileana Vasilescu.

Din comunitatea WAHM, am in curs proiecte de publicare, împreună cu Patricia Lidia si Alexandra Lopotaru.
    – Minunat. Abia asteptam sa citim rezultatul colaborărilor. Înseamnă ca urmeaza si alte carti?
Da, multe, care depind de tot ceea ce facem noi zilnic. Ne pregătim de a doua ediție a cărții despre Temperamente. Pregătim una despre principiile educației sănătoase si alte două pentru cei mici, despre care am menționat mai sus, realizate împreună cu mămici din comunitate.
   – Cine sunt citititorii vostri?
Copii si adulți deopotriva. Pentru fiecare din noi există un moment prielnic de întâlnire cu cărțile Editurii Creanga Fermecată. Feedback-ul primit este imbucurator si foarte personal, tocmai bun de ținut strâns la suflet.
1
– Îți implici si copiii? ii lași sa te însoțească in această călătorie?
Da, sunt cu noi peste tot. Toți 3. In tipografie, la întâlniri, adună cutii si ne ajută la impachetat si livrat. Povestea aceasta frumoasă este sși i despre ei, anumite cărți le sunt dedicate, cea mare, Clara, chiar a scris ghicitorile din Legenda Cerului. Este un mod frumos de a se face utili.
    Acum despre tine 🙂
     – Ce visai sa devii când erai mica?
Nu imi amintesc clar dar știu ca eram pasionată sa învăț câte ceva nou de peste tot. Mi-o aduc aminte pe mama spunând că va veni un timp potrivit cand Lumea va trebui reconstruită si fiecare din noi va avea rolul său stabilit si meritat.
    – Spune-mi 2 persoane care te inspira.
Marin Preda si Nick Vujicic

    – Cartea ta preferată este…..
“Aventurile lui Habarnam”, un pitic de vârstă mea, pus pe șotii, la brațul căruia am pășit in aventuri extraordinare.

   – Descrie-te in 3 cuvinte
Visătoare, optimistă, sinceră
   – Un mesaj pentru cititori
Vă aștept pe tărâmul cărților sănătoase Editura Creanga Fermecata. Aici veți găsi prieteni de nădejde, veți petrece timp de calitate si veți afla lucruri noi, despre voi

   Filmuletul de mai jos este realizat de minunata noastra prietena Ioana Iacob.

   Ea a surprins momentul acesta, chiar inaintea Flashmob-ului, organizat de Work at home Moms Romania, in data de 01 iulie 2018.

           Multumim Ioana!

Am povestit despre Flashmob aici: Poarta-ma in poveste

[wpvideo TYmXm3vY]