Realistul din mine spune să aștept să vedem unde și încotro ne duce următoarea perioadă de pandemie. Stăm acasă sau hoinărim.
Optimistul și iubitorul de plimbări, natură și frumos din Romania – pentru că tare multe lucruri frumoase se întâmplă în țara asta – spune că sunt o serie de evenimente în următoarea perioadă și chiar merită să mergem și noi.
Eu ador să fiu #haihui prin țară și de când mă știu mi-a plăcut să vizitez târgurile, iarmarocurile, adunările de la țară, unde oamenii locului se veselesc împreună.
Am găsit câteva și mi-am făcut o listuță de dorințe, iar aici o să las doar câteva dintre ele, și, chiar vă rog, dacă știți și voi altele, completați ca să avem mai multe variante.
– La Brașov voi merge cu siguranță la #festivalulceramicii. Are loc pe 24 – 26 septembrie în Parcul Nicolae Titulescu.
– Un festival care mi-a atras atenția și care este organizat în fiecare an de Asociatia Orizont Verde este “Straita Plina”.
La începutul lunii octombrie în comuna Roșia se adună cu mic cu mare producătorii locali și pe lângă ei oameni dornici să savureze produse tradiționale și delicatese locale.
– Primaria Orasului Targu Neamt si APDTN Valea Ozanei organizează în perioada 19 – 21 octombrie un #iarmaroc de Toamnă, unde găsim meșteri populari, bucate tradiționale și înțeleg că și… muuuust. Yammmi.
Și nu pot să nu menționez că ținuta mea colorată, strălucitoare, confortabilă și tinerească este creată de Emilia Ispas de la EMissue
Pentru că avem oameni talentați în țara asta și merită promovat tot ceea ce este #mesteritinromania