E greu să nu remarci talentul si dăruirea cu care lucrează Viviana. E genul acela de artist care te poartă în povestea pe care ți-o dorești; fie că vrei sa îți renovezi casa, biroul sau o piesă vestimentară, ea reușește să creeze pictura perfectă, într-un mod parcă magic.

– Povesteste-mi despre tine. Cine e Viviana?
– Bună!
Viviana este viață, bucurie, pasiune, este dragostea de a crea lucruri frumoase ce aduc zâmbete oamenilor ce mă solicită in diverse proiecte,este numele meu,, de scenă “.
Numele meu este Stroescu Maria Mădălina și sunt mămică de băiețel de 9 ani, pe nume Filip Sebastian, motivația și susținerea mea permanentă.
– Când ți-ai descoperit pasiunea?
– Pasiunea pentru pictură are rădăcini încă din copilarie, când sub indrumarea doamnei de desen am descoperit tainele culorilor și am ramas captivă în acest univers minunat prin care îți poți exprima atât de bine emoțiile și personalitatea.
1
– Lucrarile tale arata magnific. Ai urmat vreo scoala sau esti autodidact?
– Da, pot spune că sunt in mare parte autodidact, deși cu ceva ani in urmă, in Spania, am urmat un curs de pictură.
Pe lângă faptul ca îmi place foarte mult să studiez mari artiști și să încerc tehnici de pictură am avut șansa să întâlnesc artiști foarte buni care m-au ghidat in această călătorie frumoasă și uneori încercată. În lucrările mele încerc întotdeauna si o parte din personalitatea clientului și să îi înțeleg dorințele.
Câteodată mai ,,sar calul” și reusesc să surprind, ceea ce mă bucură.
No photo description available.
– Cum arata o zi de lucru?
– O zi de lucru… niciodată nu vor fi două zile la fel in viața unui artist si mămică mai ales.
Dar totul incepe cu o cafea bună! Nu este așa?
Am perioade când lucrez in echipă, iar atunci planurile se fac împreună si cafeaua este însoțită de glume si bună dispoziție.
– Care sunt primele 3 puncte forte ale proiectului tau si ce te motiveaza sa mergi mai departe?
– Nu știu daca pot vorbi despre puncte forte deoarece fiecare nou proiect, desen are provocările lui. Unele lucrări le incepi cu entuziasm, nerăbdare altele chiar necesită concentrare maxima si ajungi in situația amuzantă in care te intrebi: Oare in ce m-am băgat?Pensula parca nu te-ascultă, culorile nu vor sa iasă așa cum le vizualizezi tu și te trec fiori. Până la urmă eu spun că cel mai de pret,,punct forte”este frumusețea interioară, sufletească. De aici pornește totul: determinarea, creativitatea, iubirea, empatia. Dacă nu iubim ceea ce facem si nu punem dragoste acolo cum ar fi? Viața și cea a artiștilor mai ales, este ca o călătorie in care fiecare pas te ajută să te descoperi pe tine și să expetimentezi fără teama de s greși. E un infinit teren de joacă! Cum să nu fii curios si să nu mergi mai departe?
No photo description available.
– Care este proiectul cu care te mândresti cel mai tare? 
Cel mai drag proiect pe care l-am realizat cred că este cel pentru Grădinița Dandelion unde am decorat mai multe clase cu diferite teme printre care: numere si litere jucăușe, sală de balet, sistemul solar. Bineînțeles că toate proiectele îmi sunt dragi, dar mai presus de asta persoanele pe care le întâlnești si colaborezi frumos te încărca cu energie pozitivă si dorința de perfecționare.
– Ce faci in timpul liber?
Timpul liber il petrec alături de familie, plimbări in aer liber, făcând sport cand nu sunt foarte obosită, citind.
– Pe Viviana o gasiti aici: