Știi că iubești atunci când…

by | Nov 11, 2019 | Cea mai nouă recomandare, Recomandari | 0 comments

Știi că iubești atunci când așteptarea e lungă, când orele trec, dar cu toate astea, timpul parcă stă în loc pâna vă revedeți.
Atunci când trecutul e trecut, iar astăzi trăiești în prezent și știi că nimic nu a fost accidental și că totul s-a întâmplat doar ca tu să poți fi omul de azi.
Atunci când înțelegi sensul nopților nedormite și îți dai seama că nicio lacrimă și niciun pumn în perete, nicio pernă pe care ai strâns-o la piept în singurătatea și amărăciunea momentelor de atunci, nu au fost degeaba; că tot ce ai trăit până acum a fost lecția ta necerută, nemeritată, dar care te-a învățat cât de importantă e dragostea, cât de mult contează onestitatea și cât valorează omenia.
Știi că iubești atunci când spui că nu ai repeta aceleași greșeli pe care le-ai făcut și totuși, te afunzi în sentimentul ăsta care nu te lasă să respiri și greșești, iar și iar, știind că fără greșeală nu vei cunoaște pasiunea și dragostea adevărată.
Atunci când nopțile sunt scurte și zilele sunt lungi, când amesteci sexul cu dragostea și totul e în regulă, când simți că i-ai putea da drumul, dacă ți-ar cere asta, doar ca să îi fie bine, dar de fapt, brațele tale sunt încleștate și nimic din ce ți-ar spune nu te-ar putea convinge să îl lași să plece.
Când uiți de tine și nimic nu mai contează, când știi că tot ce ești e datorită celuilalt și că tot ce vrei să fii e… împreună.