Select Page
În acest weekend, având ca și gazdă Circul Metropolitan, Asociația CONIL în parteneriat cu PMB prin Proedus, alături de peste 1.500 de copii dintre care 600 cu dizabilități, au construit în premieră ROMÂNIA Copiilor, o României a prieteniei, toleranței și respectului.
O horă imensă în care s-au prins artiști consacrați dar și tinere speranțe, copii talentați, profesori și părinți care au înțetes că numai împreună putem schimba mentalități, construind o nouă Românie. Un maraton artistic desăvârșit în care ne-am dat mână cu mână spre a oferi o șansă tutror copiilor. Un spectacol pentru România în care am redescoperit dragostea față de țară și valorile ei , față de oamenii buni care suntem.
_Q6A8708_Q6A8575
Mulțumiri tuturor copiilor participanți, părinților, cadrelor didactice, invitaților noștri speciali, prezentatorilor evenimentului, artiștilor implicați dar și partenerilor noștri, Primăria Municipiului București prin Proedus și Circul Metropolitan București, sponsorilor și partenerilor media fără de care această minune a unirii în fapte bune nu ar fi putut avea loc.
Ne revedem anul viitor într-o Românie mai bună!