Select Page

Ianuarie, dragul nostru Ianuarie.

Luna in care ne liniștim din goana exagerată, in care intram an de an in Decembrie. Luna in care ne dăm seama că am făcut excese alimentare, în care ne gândim cât de frumos a fost în perioada Sărbătorilor, ce cadouri minunate am dăruit și cât de buni am fost.

Pentru că mereu suntem mai buni de Sărbători, nu-i așa?

Iubesc luna Ianuarie, îmi place pentru că începutul ei este plin de speranță și gânduri bune. Lumea este pozitivă și visează, iar atunci când visezi frumos cu ochii deschiși, pe cuvânt că și îngerii dansează.

Cu toate astea, nu ai cum să nu remarci că până și Social media intră intr-o stare letargică, de parcă nici un copil amărât nu mai are nevoie de nimic, nici un bătrân nu mai așteaptă pe cineva să îi bată la ușă și să îl întrebe dacă astăzi i-a fost bine. I-am vizitat de Sărbători, am făcut și multe poze, pentru că DA , pozele când îmbrățișezi pe cineva in Decembrie, dau bine… și gata. Ne reîntâlnim, in cel mai bun caz, de Paște.

Cum ar fi dacă ne-am aminti de cei mai puțin norocoși și în alte luni?

Frumos, sunt sigură de asta.

Nu ai mereu nevoie de bani ca să faci bine. Un bătrân va aprecia enorm, mâna care îi deschide ușa casei, care îi aduce paharul cu apă, la care el nu a putut ajunge pentru că îi era rău. Pentru un copil atipic sau abandonat, o îmbrățișare este pur și simplu neprețuita. Sunt curioși, empatici și au nevoie de iubire. Și nu doar de Sărbători.

49521078_2200252336916196_5009597717446393856_n.jpg

Cum ar fi sa umplem Instagramul și facebook-ul de lucruri frumoase și să arătăm ca magia și bunătatea există și durează indiferent de anotimp și de perioada Anului ?

Facem o incercare?

Haideți să inspirăm împreună lună de lună, zi de zi.