Select Page

Este un moment în care nu contează dacă vaccinezi sau dacă nu

by | Mar 17, 2020 | Cea mai nouă recomandare, Recomandari | 0 comments

Și eu vreau să ies în parc. La fel și copilul meu. La fel și mama mea, și bătrânii de pe scara blocului, și prietena mea, dar și copilul ei, la fel și soțul.
Pozele alea faine pe care tu le postezi și în care îmi arăți cum te incarci cu energie, în care te contrazici, în comentarii, cu restul lumii și spui ca nu ai facut nimic rau pentru ca parcul era gol, sunt greșite, atât de greșite.

Parcul acela e gol pentru că eu am ales să stau in casă, la fel și toți ai mei.
Străzile sunt pustii pentru că alții ca mine au decis că si batrânii și cei bolnavi merită o șansă LA VIAȚĂ.

Viața lor, pe care TU, cel care care alegi să ignori rugamințile și regulile, crezând că ești mai presus decât noi restul, o turmă, o adunătură, pentru că te rog să recunoști că asta crezi, viața lor atârnă zi de zi de un fir de ață, iar TU alegi să nu dai doi bani pe ea.
Este un moment în care nu contează dacă vaccinezi sau dacă nu, dacă iei medicamente sau dacă iei uleiuri esențiale sau dacă le combini, este doar un moment în care trebuie doar sa ne gândim și la ceilalți. Atât de simplu.

Nu mai bravați, oameni buni. Încetați pentru o clipă să judecați, să credeți că sunteți mai buni și mai inteligenți ca restul, fiți oameni, doar atât.

Nu este greu, iar mâine poate face diferența între un om care încă este în viață sau nu.

În altă ordine de idei, folosesc Domestos, clor și Igienol de ani de zile, la fel cum folosesc săpun si servețele antibacteriene și spirt și este ceva absolut normal si firesc. Mă spăl, eu și toți ai mei, negreșit în fiecare zi.
Spăl pe jos și fac curat nu doar acum, ci tot timpul, cam de când mă stiu, că așa am invațat de la mama mea.
Singurul lucru care îmi ține moralul ridicat zilele astea, după ce am văzut ce poate face teama din oameni, este speranța că după ce ne potolim și trece perioada asta, cel puțin jumătate dintre cei care până acum fugeau de apă că increțește și de săpun că usucă, au invațat ca nu e chiar așa și poate, poate le vor folosi in continuare.

Deci, rezumat:

Am înteles că ție personal nu îți este frică, că ești tare, mare și infrunți orice, dar pentru numele lui Dumnezeu, gândeste-te la ceilalți care nu sunt.

Nu aștepta să ii dai virusul bunicii tale de 80 de ani sau părintelui tău sau unui bolnav în fază terminală, ca să realizezi că nu toți sunt ca tine.

Este un moment perfect ca să demonstrezi cât ești de inteligent.

#staiacasa