Select Page

Este omul care are mereu o vorbă bună de spus. Împrăștie zâmbete si voie bună.

Vă invit să pășim împreună cu Cristina Antonica   pe tărâmul magic al

Editurii- Creanga Fermecata

     – Cand ai pus bazele proiectului?
In 2012, pe cand eram însărcinată cu al doilea nostru copil, Tania. Nu a fost ideea mea, ci am zis DA unui impuls, natural, venit din interior. Aceasta chemare a fost răspuns la o intrebare arzătoare pentru mine, atunci: ce am de dăruit Lumii in care trăiesc?

    – Un nume care inspiră. De ce Creanga Fermecata?
Numele Editurii vine de la Creanga De Aur, simbol pentru lumina interioară a fiecarui Om, o lumină magică ce ne permite sa trăim permanent in Adevar.
    – Ce valori promovezi? Dar autori? povesteste-mi putin.
Din cuptorul nostru de litere ies cărți 100% romanesti. Toate au o caracteristică aparte: se adresează sufletului, spiritului si pun baze solide pentru asimilarea in ritm propriu a unor adevăruri universale: Bine, Frumos, Adevar, Iubire. In cărțile noastre găsiți multe povesti cu tâlc, minunat ilustrate intr-o tehnica aparte. Beneficiile ilustrațiilor fără contur sunt crearea spațiului nelimitat pentru exprimarea creativității si imaginației, crearea unui timp potrivit pentru discuții libere. Cărțile adresate adulților vin cu multe activități practice, riguros testate inainte în ani intregi de cercetări si aprofundari ale autoarei, Ileana Vasilescu.

Din comunitatea WAHM, am in curs proiecte de publicare, împreună cu Patricia Lidia si Alexandra Lopotaru.
    – Minunat. Abia asteptam sa citim rezultatul colaborărilor. Înseamnă ca urmeaza si alte carti?
Da, multe, care depind de tot ceea ce facem noi zilnic. Ne pregătim de a doua ediție a cărții despre Temperamente. Pregătim una despre principiile educației sănătoase si alte două pentru cei mici, despre care am menționat mai sus, realizate împreună cu mămici din comunitate.
   – Cine sunt citititorii vostri?
Copii si adulți deopotriva. Pentru fiecare din noi există un moment prielnic de întâlnire cu cărțile Editurii Creanga Fermecată. Feedback-ul primit este imbucurator si foarte personal, tocmai bun de ținut strâns la suflet.
1
– Îți implici si copiii? ii lași sa te însoțească in această călătorie?
Da, sunt cu noi peste tot. Toți 3. In tipografie, la întâlniri, adună cutii si ne ajută la impachetat si livrat. Povestea aceasta frumoasă este sși i despre ei, anumite cărți le sunt dedicate, cea mare, Clara, chiar a scris ghicitorile din Legenda Cerului. Este un mod frumos de a se face utili.
    Acum despre tine </p><div class='heateor_sss_sharing_container heateor_sss_vertical_sharing heateor_sss_bottom_sharing' style='width:44px;left: -10px;top: 100px;-webkit-box-shadow:none;box-shadow:none;' heateor-sss-data-href='https://florentinabalos.ro/mame-care-ne-inspira/interviu-cristina-antonica/'><ul class=