Din seria femeilor minunate, care ma inspiră și inspiră, vă las mai jos un interviu cu Andreea Tilvaru, de la Pretty Kitty ❤

  • Cine ești și care este crezul tău?

Bună, sunt Andreea, am 29 de ani și sunt mama de Eva cu inimioară specială de 1 an si 7 luni . Am fost sportivă de performanță timp de 10 ani, am jucat handbal în divizie și în liga națională și din cauza multiplelor accidentări, am decis să renunț și să mă orientez către o altă carieră.De cand o am pe Eva, viața și dorințele mele s-au schimbat la 180 de grade. De ce? Pentru că așa este viața, îți dă să vadă cât poți duce… și am rezistat, AM CREZUT, apoi mi-am dat seama că “Nimic nu este intamplator și toate se întâmplă cu un scop”, după asta m-am ghidat …

  • Cât de greu este să fii WHAM?

Acum sunt in CIC (concediu ingrijire copil, insă imi place ideea de a fi 100% WHAM, pană acum nu mi s-a părut atat de greu, nu am un program bine stabilit sau agenda in care sa-mi pun notite pentru ce ar trebui sa fac, functionez bine cu dezordinea mea :)), nu stiu cat de bine este, insă stiu clar că trebuie să fac niste schimbari (aici mă refer la modul de a gestiona veniturile si de a face economii, pentru că recunosc că stau foarte prost la acest capitol )

42202453_2149213418446365_7295847313489002496_o

  • Ai gasit un echilibru intre viata de familie si cea profesională?

Nu am avut mereu cele mai bune momente de echilibru, insa știu clar acum ca in anumite zile am sarcini pentru casă și fiecare noapte o gestionez astfel incat să onorez la timp comenzile pe care le am. Ziua este dedicată copilului in totalitate, iar seara cand vine tati de la serviciu, avem timp de calitate in 3 (minim o ora, că la 19 incep stirile sportive :)))))  Recunosc că sotul mă ajută foarte mult pentru că este un om calculat si intodeauna mă pot baza pe el (chiar dacă cu el am gura mare :)))..iar Eva echilibrează si mai bine balanta.

  •  Caracterizează-te in cateva cuvinte.

Imi place să cred că sunt un om simplu si visator ( chiar daca par complicată :))).  Nu-mi place sa vorbesc in public, insă cănd am făcut-o prima dată mi-a plăcut (ironic nu), a doua oară, mi-a plăcut si mai mult si acum deja am prins curaj. Insă răman la ideea mea de bază ” Mă exprim mai bine in scris ” :))(asa cum mi-a spus odata o colega). Sunt sociabilă și imi place să ascult povestile oamenilor, sunt diplomată si impulsivă atunci cand cineva nu este corect ( am descoperit curand asta :)))). Imi place să citesc , chiar daca o fac din ce in ce mai rar, să cumpar diverse, deci shoppingul :))), să gătesc (dar nu foarte des) să călătoresc si sper să o fac cat mai des. Nu-mi place să ies prea mult in evidenta și de aceea stau in umbra proiectului meu, insă am invatat că oamenilor le place să asocieze omul din spate cu ceea ce face.

  •   Cum iti incepi ziua?

Acum, fiind acasă, ziua incepe cu rutina de dimineată a copilului, apoi treburi prin oras, dacă am …Nasol este că niciodată nu stiu cand se termină :)))

  •   Cafea sau ceai?

Cafea…clar! O ador in orice varianta… Oare cum se numesc cei carora le curge ” sange de cafea ” ? :)))

  •    De ce numele Pretty Kitty?

A fost dificil să-mi creez un brand, nu stiam ce mă reprezinta, căutam și intrebam in stanga si in dreapta. La inceput am fost “Handmade DEEA”. Am mers ceva cu numele acesta, imi făcusem chiar si un blog (care de atunci a ramas neschimbat) sunt destule poze și chiar acum am intrat și am vazut cat de mult am progresat. Imi place s mă uit in urmă la lucrările mele și imi dau seama an de an de felul cum evoluez si  de acuratetea lucrarilor. De la “Handmade DEEA” ( pentru că mi se părea banal) am constatat că ceva totusi mă reprezenta…Sunt o iubitoare de pisici si imi plăcea cum suna “Pretty Lttle Kitty”. Am avut și acest nume un an și ceva cu logo creat de mine…pff…nebunie :))) dar, intr-un final m-am decis și am hotărat să-mi creez un logo numai al meu și asa am rămas la “Pretty Kitty”

12279119_1097042730330111_1654627266295493921_n

  •   Unde te găsim?

Chestii trestii personalizate, fiecare cu povesti aparte, le puteti găsi

aici pe pagina mea de Facebook Pretty Kitty

aici pe pagina mea de Instagram https://www.instagram.com/prettykitty.ro/

aici in magazinul meu Etsy https://www.etsy.com/shop/PrettyKittyROM

  •   Un mesaj pentru proaspetele mămici.

Mămicilor le spun asta… Iubește, speră și crede, căci astfel invingi suferinta.

Iar țelul în viața să-ți fie, Iubirea, Speranta, Credinta

** Avem și un concurs pentru voi!

Pretty Kitty, îți oferă cu drag acest recipient decorat manual. Arată absolut senzațional și este lucrat cu extrem de multă atenție la detalii. Detalii pe pagina de facebook.

received_794738837539741