De mică am apreciat eleganța și nu de puține ori, m-am gândit că tare mult mi-aș fi dorit să prind moda anilor de pe la 1850; și știu că sună ciudat, mai ales pentru cei care mă cunosc și știu că în afara hainelor elegante, jumătate din dressing-ul meu este plin cu pantaloni de piele și blugi, botine de damă și bocanci.
În egală măsură, apreciez ținutele domnilor, în special pe cele elegante, dar practice, iar mai jos povestim pe scurt despre două piese vestimentare pe care chiar le puteți combina cu stil, atâta timp cât respectați niște reguli simple și “plăcute privirii”.

  La pièce de résistance, care NU trebuie să lipsească din garderoba niciunui domn, este paltonul.
Un palton de calitate trece testul timpului și, cu siguranță, te ajută să atragi privirile celor din jur.
Fie că vorbim despre varianta clasică, cu un singur rând de nasturi, paltonul de zi cu zi, fie că vorbim despre paltoanele slim fit cu 2 rânduri de nasturi, pe care le poți purta la o ținută elegantă sau smart casual, despre un palton 3 sferturi sau despre unul lung (între noi fie vorba, acesta din urma se potrivește tuturor, fără să conteze înălțimea), paltonul este accesoriul pe care orice gentleman îl are în garderobă.
Este versatil și se potrivește perfect cu pantofi sau bocanci din piele și o pereche de jeanși.
Apropo, aruncă o privire aici, sunt sigură că vei găsi cel puțin un model fain: paltoane bărbați answear .

  Și dacă tot am spus că paltonul poate fi purtat cu jeanși, domnilor, aici: jeans barbati answear, gasiti modele pentru toate gusturile, gama este foarte variata si cu siguranță aveți de unde alege.
Totuși, trebuie să subliniez faptul că este obligatoriu ca jeanșii să acopere glezna.
E un must al eleganței și al bunului gust, pentru orice bărbat.
Știu că trendul actual permite diversitatea și cumva ne dă falsa impresie că orice combinație sau zonă descoperită ne face să arătăm cool, însă nu este deloc așa.
Este un trend cu care eu personal nu mă pot obișnui și pe care nu îl înțeleg.
Dar ține de gusturi, nu?

În încheiere mai adaug atât: trendurile vin, pleacă, se schimbă, masculinitatea rămane și e cool.

Cu drag,
Florentina

(Articol scris pentru Super Blog 2019, proba 1)

Surse foto:
answear.ro
Pinterest