Spuneam că am trecut printr-un an bun, dar pe alocuri presărat cu încercări, ca tot omul, vorba aia. M-am remontat la finalul lunii noiembrie și am zis că e musai să îmi suflec mânecile și să trec la treabă și am reușit cu o singură strigare să acopăr o listă de copilași minunați dar prea puțin norocoși din Comuna Bertea.
Doamne, ce fericită am mai fost!
Bărbatu’ se mai uita, mai rânjea, se mai întreba din spatele tastaturii dacă-s normală sau am trecut pe pastile. Deh, nu mă vede prea des vorbind singură :))
Mobilizare, cărat, cumpărat, împachetat, aranjat, toate bune și frumoase. Am avut haine, încălțăminte, dulciuri, fructe, rechizite, ulei, orez, ce să mai, am avut de toate.
A fost un Ajun de Crăciun minunat.
Doar că mai era ceva, ceva bun care aștepta, cum se spune, cireașa de pe tort. Între noi fie vorba eu cred și tot sustin cu tărie de mulți ani că oamenii buni fac minuni și atrag alți oameni buni.

Cu ajutorul Asociației Sută la Sută Românesc, am făcut fericiți un număr de 3 ori mai mare de copii. Am ajuns în comuna Bertea, în Cernica și pe la Gălbinași, și Doamne ce fericire a fost. Au suplimentat numărul de pachete și am dus și produse de igienă personală, fulare, căciulițe, biscuiți.
Magic, a fost magic.

Închei cu un mesaj, un mesaj pe care l-am transmis si acum câțiva ani și în care cred mult de tot. Las linkul aici https://florentinabalos.ro/mereu-suntem-mai-buni-de-sarbatori-nu-i-asa/
Ne vedem / auzim curând.

Până atunci zic să fim bine și fericiți!
M.F.B